Afval ophalen

Als allround woning ontruimingsbedrijf kunnen wij u met tal van diensten helpen. Ook diensten waar u misschien niet direct aan denkt, zoals afval ophalen. Wij kunnen elke woning ontruimen. Dit betekent ook dat wij al uw afval kunnen ophalen en afvoeren. Of het nu gaat om overtollige inventaris, grofvuil ophalen of tuinafval ophalen: wij verzorgen het voor u. Snel, netjes en tegen aantrekkelijke tarieven. Wij kunnen uw afval ophalen vanaf 450 euro, inclusief BTW en afvoerkosten.

Zoals bij al onze diensten geldt ook voor het laten ophalen van afval of grofvuil dat wij u volledig ontzorgen. Wij beschikken over de mensen en de middelen om elke klus snel en vakkundig te klaren. Uiteraard doen wij u vooraf een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij kunnen al uw afval ophalen

Wanneer u grotere hoeveelheden afval hebt, kan het lastig zijn om dit op nette wijze te verwerken. U hebt zelf waarschijnlijk geen geschikt voertuig om het afval mee te vervoeren. Bovendien komt de vuilstort niet zomaar bij u langs. Wij wel. Wij kunnen al uw afval ophalen. Veel of weinig, groot of klein. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Grofvuil ophalen
 • Een oud bankstel op laten halen
 • Meubels laten ophalen
 • Fietsen laten ophalen
 • Tuin afval ophalen
 • Apparatuur ophalen
 • Radiator ophalen
 • Het ophalen van snoeiafval en tuinafval
 • Bouwafval laten ophalen
 • Sloopafval (zoals houtafval en glasafval)
 • Bedrijfsafval ophalen
 • En nog veel meer

Hoe werkt het?

Wilt u grofvuil laten ophalen of ander afval laten ophalen? Dit werkt zeer eenvoudig. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of telefoonnummer 085-1306311. Wanneer u ons belt, proberen wij u uiteraard direct te woord te staan. U krijg in elk geval altijd binnen 2 uur antwoord. U kunt ons foto’s mailen of via WhatsApp versturen om direct een prijsopgave te ontvangen.  Vervolgens kunnen wij binnen 24 uur langskomen om uw afval op te halen. Dit doen wij bij particulieren, maar ook bij bedrijven. Of het nu gaat om enkele spullen, een complete inboedel of een andere vorm van (grof)vuil: wanneer u het zelf niet kunt doen, regelen wij het voor u. Vuil ophalen doen wij altijd tegen een aantrekkelijke prijs.

Ons werkgebied

Wij werken in heel Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Waar u ook woont: wij zorgen ervoor dat wij snel uw afval ophalen en op verantwoorde en milieubewuste wijze recyclen. Dit doen wij binnen 24 uur, dus u bent altijd snel van uw puin of afval af.

 

Contact met Caswo Woningontruiming

Dagelijks bereikbaar van 07:00 – 22:00
Koen Schouten
085 – 13 06 311
Stuur een WhatsApp bericht

Caswo 5 sterren review

Super vlotte verhuizing gehad door Caswo Woningontruiming. Nette afhandeling en vriendelijk personeel.” – Ronald

Caswo 5 sterren review

Onze ervaring met Caswo is zeer positief. De communicatie en service zijn uitstekend.” – Alex

Caswo 5 sterren review

De ontruiming kon zeer snel worden uitgevoerd. Zeer vriendelijk bedankt voor de uitstekende service!” – Jim

Caswo 5 sterren review

Caswo ontruimingen heeft ons enorm geholpen om de woning van onze moeder bezemschoon op te leveren.” – Laura

Caswo 5 sterren review

Geweldig geholpen door Caswo. Heel erg tevreden met het leeg maken van de woning van mijn vader.” – Marijke

Caswo 5 sterren review

Het huis is bezemschoon opgeleverd en kan het zo terug geven aan de woningbouw. Ze hebben zelfs de galerij en lift schoon gemaakt.” – Erwin

Caswo 5 sterren review

Alles vriendelijk en met goede communicatie. Bravo! Ik beveel Caswo van harte aan voor een ontruiming.” – Jan Willem

Caswo 5 sterren review

De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd, niets was hen teveel. Ik kan het bedrijf aan een ieder aanbevelen, hele prettige mensen met veel kennis van zaken.” – Peter